Privacy and Disclaimer

 

Vi är engagerade i att skydda vår webbplatsens besökares integritet. Denna policy beskriver hur vi behandlar din personliga information.

(1)Vilken information samlar vi in?

Vi får samla in, lagra och använda följande typer av personuppgifter:

(a) information om din dator och om dina besök på och användning av denna webbplats, till exempel din IP-adress, geografiskt läge, webbläsartyp, referenskälla, besökstid och antal sidvisningar;

(b) Information om eventuella transaktioner som utförts mellan dig och oss på eller i samband med denna webbplats, inklusive information om eventuella inköp du gör av våra varor eller tjänster;

(c) Information som du lämnar till oss för att registrera dig hos oss (inklusive namn, e-post, postnummer);

(d) Information som du lämnar till oss för att kunna prenumerera på våra webbsidor, e-postmeddelanden och / eller nyhetsbrev (inklusive namn, e-post, postnummer);

(e) annan information som du väljer att skicka till oss.

(2) Småkakor:
Vi använder cookies på denna webbplats. En cookie är en textfil som skickas av en webbserver till en webbläsare och lagras av webbläsaren. Textfilen skickas sedan tillbaka till servern varje gång webbläsaren begär en sida från servern. Detta gör det möjligt för webbservern att identifiera och spåra webbläsaren. Vi kan skicka en cookie som kan lagras av din webbläsare på datorns hårddisk. Vi kan använda den information vi erhåller från kakan i administrationen av denna webbplats, för att förbättra webbplatsens användbarhet och marknadsföring. Vi kan också använda den informationen för att känna igen din dator när du besöker vår hemsida och att personifiera vår hemsida för dig. Våra annonsörer kan också skicka dig cookies. De flesta webbläsare tillåter dig att vägra att acceptera cookies. (Till exempel i Internet Explorer kan du vägra alla cookies genom att klicka på “Verktyg”, “Internetalternativ”, “Sekretess” och välja “Blockera alla cookies” med skjutväljaren.) Detta kommer emellertid att påverka användbarheten hos många webbplatser, inklusive den här. Vi använder Google Analytics för att analysera användningen av denna webbplats. Google Analytics genererar statistisk och annan information om webbplatsanvändning med hjälp av cookies som lagras på användarnas datorer. Informationen som genereras på vår webbplats används för att skapa rapporter om användningen av webbplatsen. Google lagrar den här informationen.Googles sekretesspolicy finns på: http://www.google.com/privacypolicy.html.

(3)Använda dina personuppgifter: Personuppgifter som lämnas in på denna webbplats kommer att användas för de ändamål som anges i denna sekretesspolicy eller i relevanta delar av webbplatsen. Vi kan använda din personliga information till: [(a) administrera webbplatsen;] [(b) förbättra din webbläsarupplevelse genom att personifiera webbplatsen;] [(c) möjliggöra användningen av tjänsterna på webbplatsen;] [(d) skicka till dig varor som köpts via webbplatsen och leverera till dig tjänster som köpts via webbplatsen;] [(e) skicka uttalanden och fakturor till dig och samla in betalningar från dig] [(f) skicka dig allmän (icke-marknadsföring) kommersiell kommunikation;] [(g) skicka dig e-postmeddelanden som du specifikt har begärt] [(h) skicka till dig [vårt nyhetsbrev och annat] marknadsföringskommunikation (relaterat till vår verksamhet [eller företag av noggrant utvalda tredje parter] som vi tycker kan vara av intresse för dig via post eller, där du specifikt har kommit överens om detta, via e-post eller liknande teknik (du kan när som helst informera oss om du inte längre behöver marknadsföringskommunikation skickas genom att maila oss på (mail(at)cherubbaby.com.au);] [(i) tillhandahålla tredje part statistisk information om våra användare – men denna information kommer inte att användas för att identifiera någon enskild användare;] [(j) hantera förfrågningar och klagomål som gjorts av eller om dig relaterade till webbplatsen; och] Vi kommer inte utan ditt uttryckliga samtycke att lämna din personliga information till någon tredje part i syfte att direkt marknadsföra.

(4) Övriga upplysningar: Förutom de upplysningar som är rimligt nödvändiga för de ändamål som identifieras någon annanstans i denna integritetspolicy kan vi avslöja information om dig: (a) i den utsträckning som vi är skyldiga att göra det enligt lag (b) i samband med ett rättsligt förfarande eller ett eventuellt rättsligt förfarande (c) för att etablera, utöva eller försvara våra juridiska rättigheter (inklusive att tillhandahålla information till andra i syfte att förebygga bedrägerier och minska kreditrisken) och [(d) till köparen (eller potentiell köpare) av alla affärer eller tillgångar som vi (eller överväger) säljer.] Utom vad som anges i denna sekretesspolicy, lämnar vi inte din information till tredje part.

(5) Internationella dataöverföringar: Information som vi samlar kan lagras och bearbetas och överföras mellan något av de länder där vi arbetar för att vi ska kunna använda informationen i enlighet med denna sekretesspolicy. Om du är i Australien eller Europeiska unionen kan information som du lämnar överföras till länder (inklusive USA, Japan eller andra länder) som inte har dataskyddslagar som motsvarar de som gäller i Australien och Europeiska unionen. Du accepterar uttryckligen sådana överföringar.

(6) Säkerhet för dina personuppgifter: Vi kommer att vidta rimliga tekniska och organisatoriska försiktighetsåtgärder för att förhindra förlust, missbruk eller ändring av din personliga information. Vi lagrar all personlig information du tillhandahåller på våra säkra servrar. Alla elektroniska transaktioner du gör till eller tar emot från oss kommer att krypteras med SSL-teknik. Självklart är datatransmission via internet oerhört osäkert, och vi kan inte garantera säkerheten för data som skickas över internet. Du är ansvarig för att du håller ditt lösenord och användaruppgifter konfidentiellt. Vi kommer inte att fråga dig för ditt lösenord.

(7) Policyändringar: Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy från tid till annan genom att skicka en ny version på vår hemsida. Du bör kolla denna sida ibland för att du är nöjd med eventuella ändringar. Vi kan också meddela dig om ändringar i vår sekretesspolicy via e-post.

(8) Dina rättigheter: Du får upplysa oss om att ge dig personlig information om dig. Tillhandahållande av sådan information kan vara föremål för betalning av en avgift (för närvarande fastställd till 10,00 USD). Du kan uppmana oss att inte behandla dina personuppgifter för marknadsföringsändamål via e-post (till mail (at) cherubbaby.com.au) när som helst. (I praktiken brukar du antingen uttryckligen vara överens om vår användning av dina personuppgifter för marknadsföringsändamål, eller vi ger dig möjlighet att välja bort användningen av dina personuppgifter för marknadsföring.)

(9) Tredje parts webbplatser: Webbplatsen innehåller länkar till andra webbplatser. Vi är inte ansvariga för sekretesspolicy eller praxis för tredje parts webbplatser.

(10) Uppdatering av information: Vänligen meddela oss om den personliga informationen vi håller om dig behöver korrigeras eller uppdateras.

(11) Kontakta: Om du har frågor om denna sekretesspolicy eller vår behandling av dina personuppgifter, skriv till oss via e-post till[mail(at)cherubbaby.com.au] eller per post till Cherub Baby, PO Box 2509, Rowville, VIC 3178.

Användarvillkor

(1) Introduktion: Dessa villkor reglerar din användning av vår webbplats; genom att använda vår hemsida accepterar du dessa villkor helt och hållet. Om du inte håller med någon del av dessa användarvillkor, använd inte vår hemsida.

(2) Immateriella rättigheter: Om inte annat anges äger vi eller våra licensgivare immateriella rättigheter på webbplatsen och materialet på webbplatsen. Med förbehåll för licensen nedan är alla dessa immateriella rättigheter reserverade.

(3) Licens att använda webbplats: Du får visa, ladda ner endast för caching och skriva ut sidor från webbplatsen för eget bruk, med förbehåll för begränsningarna nedan. Du får inte: (a) publicera material från denna webbplats (inklusive republicering på en annan webbplats); (b) sälja, hyra eller på annat sätt dellicensiera material på webbplatsen, (c) reproducera, kopiera, kopiera eller på annat sätt utnyttja material på vår webbplats för kommersiellt syfte (c) redigera eller på annat sätt ändra material på webbplatsen; eller (d) omfördela material från denna webbplats förutom innehåll som specifikt och uttryckligen ställts till förfogande för omfördelning (t.ex. vårt nyhetsbrev). Om innehållet är specifikt tillgängligt för omfördelning kan det bara omfördelas inom ditt företag.

(4) Ansvarsbegränsningar: [Informationen på denna webbplats tillhandahålls kostnadsfritt,] och du bekräftar att det skulle vara orimligt att hålla oss ansvariga för denna webbplats och informationen på denna webbplats. Samtidigt som vi strävar efter att säkerställa att informationen på denna webbplats är korrekt, garanterar vi inte fullständigheten eller noggrannheten. Vi förbinder inte heller att se till att webbplatsen är tillgänglig eller att materialet på webbplatsen hålls aktuellt. I den utsträckning som tillåts enligt gällande lag utesluter vi alla föreställningar, garantier och villkor (inklusive, utan begränsning, de villkor som följer av lag med tillfredsställande kvalitet, lämplighet för syfte och användning av rimlig vård och skicklighet). Vårt ansvar är begränsat och uteslutet i den utsträckning som tillåts enligt gällande lag. Vi är inte ansvariga för någon direkt eller indirekt förlust eller skada som uppstår enligt dessa villkor eller i samband med vår hemsida, oavsett om det uppstår skada, kontrakt eller annat. Utan att begränsa generalen av ovanstående uteslutning kommer vi inte att vara ansvariga för förlust av vinst, kontrakt, affärsverksamhet, goodwill, data, inkomst, intäkter eller förväntade besparingar som uppstår enligt villkoren eller i samband med vår hemsida, direkt eller indirekt , och om det uppkommer i skadestånd, kontrakt eller på annat sätt. Inget i dessa villkor ska dock utesluta eller begränsa vårt ansvar för bedrägerier, dödsfall eller personskada som orsakats av vår försumlighet eller för något annat ansvar som inte kan uteslutas eller begränsas enligt gällande lag.

(5) Begränsad åtkomst: Tillgång till vissa delar av vår hemsida är begränsad. Vi förbehåller oss rätten att begränsa tillgången till områden på vår hemsida, eller hela vår hemsida, efter eget gottfinnande. Om vi ​​ger dig ett användarnamn och lösenord för att du ska kunna få tillgång till begränsade områden på vår webbplats eller annat innehåll eller tjänster, måste du se till att användar-ID och lösenord hålls konfidentiellt. Du accepterar ansvar för alla aktiviteter som uppstår under ditt användarnamn eller lösenord. Vi kan eventuellt inaktivera ditt användar-ID och lösenord efter eget gottfinnande eller om du bryter mot någon av de policyer eller villkor som styr din användning av vår webbplats eller någon annan avtalsförpliktelse som du är skyldig till oss.

(6) Blogg / chattrum / kommentarer: Du får inte använda vår hemsida på något sätt som orsakar eller kan orsaka skada på webbplatsen eller försämring av tillgängligheten eller tillgängligheten på webbplatsen. Du får inte använda vår webbplats på något sätt som är olagligt, olagligt, bedrägligt eller skadligt, eller i samband med olaglig, olaglig, bedräglig eller skadlig syfte eller aktivitet. Du får inte använda vår hemsida för några ändamål relaterade till marknadsföring utan vårt uttryckliga skriftliga medgivande. Du får inte använda vår hemsida för att kopiera, publicera eller skicka massmail eller skräppost. Du får inte använda vår hemsida för att kopiera, publicera eller skicka material som är olagligt eller olagligt eller material som kan ge upphov till rättsliga åtgärder enligt engelsk och annan tillämplig lag. Allt material som du kopierar, publicerar eller skickar via vår webbplats får inte vara ärekränkande, obscent, oanständigt, hatfullt, diskriminerande eller inflammatoriskt. sådant material får inte strida mot någon persons immateriella rättigheter eller konfidensrättigheter, påverka personens integritet eller utgöra incitament att begå brott Vidare får material inte vara vilseledande, bedrägligt, sexuellt uttryckligt, hotande, kränkande, trakasserande eller hotande. Vi förbehåller oss rätten att redigera eller ta bort material som publiceras på vår hemsida. Vi kan vidta åtgärder som vi anser vara lämpliga för att hantera utläggning av olämpligt material, inklusive att avbryta eller annullera ditt konto, begränsa din tillgång till vår webbplats eller påbörja rättsliga processer mot dig. [Med avseende på allt material som du skickar in på vår webbplats, ger du oss en världsomspännande, oåterkallelig, icke-exklusiv, royaltyfri licens att använda, reproducera, anpassa, publicera, översätta och distribuera sådant material i alla media, tillsammans med Rätten att underlicensiera sådana rättigheter.

(7) Variation: Vi kan ändra dessa villkor från tid till annan. Kontrollera regelbundet denna sida för att du är bekant med den aktuella versionen.

(8) Hela överenskommelsen: Dessa villkor och vår integritetspolicy utgör hela avtalet mellan dig och oss i samband med din användning av vår hemsida och ersätter alla tidigare avtal avseende din användning av denna webbplats.

(9) Lag och jurisdiktion: Detta meddelande kommer att styras av och tolkas i enlighet med australiensisk lag, och eventuella tvister som rör detta meddelande ska omfattas av Australiens domstols exklusiva behörighet.

(10) Registreringar och auktorisationer: Vårt ABN nummer är 38 202 712 345.

(11) Våra kontaktuppgifter: Vårt namn är vårt Cherub Baby. Vår adress är PO Box 2509, Rowville, VIC 3178. Du kan kontakta oss via e-post till mail (vid)cherubbaby.com.au.

 
 

 

Cherubbarnkonkurrenser: Allmänna Villkor & Betingelser

 

1. Information om hur man anger & amp; Priserna ingår i dessa villkor & amp; betingelser. Eventuell inmatning som inte överensstämmer med dessa användarvillkor är ogiltig.

2. Inträde är endast öppet för invånare i Australien. Arrangörerna av arrangören “Cherub Baby” och promotorns intressebolag är promotörens organ som är associerade med denna tävling och deras närmaste familjer inte berättigade att komma in.

3. Den nuvarande “Cherub Baby Facebook $1600Huge Competition” commences at 9am Australian Eastern Standard Time(“AEST”) on Saturday 18th July, 2015 & closes on Wednesday 5th August, 2015.


4. För att kunna delta i tävlingen måste du fylla i instruktionsinstruktionerna enligt nedan:
Att skriva in som Cherub Baby Australia och Partners Facebook-sida och följ anvisningarna på vinstfliken. Detta inkluderar att skicka in ditt namn, e-postadress, postnummer och dela dina tips.
Det blir 1 vinnare valda från alla poster.


Denna tävling är inte på något sätt inblandad i Facebook, Woobox, Snazzy Baby, Little Innoscents, The Gro Company, Babyhood Australia eller dess dotterbolag och drivs enbart av Cherub Baby Australia. Eventuella tekniska fel under tävlingsperioden ansvarar inte för Cherub Baby Australia.

5. Inträde är begränsad till en gång per person.


6. Arrangören förbehåller sig rätten att verifiera inlösenas giltighet och förbehåller sig rätten att diskvalificera någon aktör för att manipulera ingångsprocessen, inklusive men inte begränsat till att skicka in flera poster eller för att skicka in en post som annars inte överensstämmer med dessa villkor och betingelser.

7. Priser. Följande pris kommer att tilldelas:

a) 1 nträde som röstad av domarna kommer att vinna 2X Little Innoscents Prize Packs värda $100 var och en, en Snazzy Baby Prize Pack värderas $294.15, Gro Company Prize Pack värderas till $264.75, BabyHood Vogue Feeding Glider stol värderad till $549.00 och ett Cherub Baby FreshFood-matningssystem värderat till $300.00. Totalt värde av prissumman är $1607.90 rekommenderat pris (“RRP”).

8. Denna tävling är ett spel av skicklighet och chans spelar ingen roll för att bestämma pristagarnas identitet. Alla giltiga uppgifter mottagna under tävlingsperioden kommer att bedömas uteslutande.


9. Bedömning av tävlingen kommer att slutföras inom 48 timmar efter det att tävlingen avslutats på arrangörens lokaler. Vinnaren kommer bli underrättad följande dag via e-post. Vinnarnas namn och vinnande inträde kan också visas på
www.cherubbaby.com.au, Cherub Baby e-nyhetsbrev, Facebook och Twitter sidor.

10. Totala prispotten värderas till$1607.90 RRP.

11. Priset kan inte överföras & amp; kan inte betrakta som kontanter, om inget annat anges.

12. Prisvärdet är korrekt vid tidpunkten för utskrift men inget ansvar accepteras för någon variation i värdet av eventuella prisposter. Priser måste lösas in i enlighet med villkoren.

13. Promoter och PromoterPremierna är inte ansvariga för förlust eller skada som helst, inklusive men inte begränsat till indirekt eller följdskada eller för personskada som drabbats eller upplevdes under godkännande eller användning av priset, med undantag för något ansvar vilket inte kan uteslutas enligt lag.

14. Varje ingång blir egenskapen till promotorn och partnerpriset för arrangörspremie. Alla poster kommer att distribueras tillPromoter Prize Partners, om tillämpligt. Alla detaljer kommer att hållas i enlighet med Cherubs Baby Sekretesspolicy. Sekretesspolicyen för Cherubs Baby kan nås genom att besöka www.cherubbaby.com.au/privacy_disclaimer.

15. Arrangörens beslut är slutgiltigt och ingen korrespondens kommer att ingås.

16. Om vinnarna är under 18 år, kommer priset att tilldelas vinnarens förälder / vårdnadshavare på deras vägnar.

17. Vinnaren ska se till tillverkaren av produkter som tilldelas som pris för alla garantier. Dessa villkor och villkor utesluter emellertid inte eller begränsar tillämpningen av någon lagstadgad bestämmelse (inklusive en bestämmelse i handelspraxislagen 1974) om detta skulle strida mot denna stadga eller att någon del av dessa villkor skulle vara ogiltiga.

18. I händelse av att någon prismodel inte är tillgänglig trots att arrangörens rimliga ansträngningar att skaffa sig inomAustralien förbehåller sig arrangören rätten att ersätta en annan prispost med samma eller större värde.

19. Genom att delta i tävlingen, godkänner pristagaren användningen av namn och inlägg för reklam och reklam, utan ersättning, och samtycker till att promotorns och thePromoter Prize Partners äger upphovsrätt i något sådant inlämningsmaterial.

20. Genom att delta i tävlingen, godkänner varje deltagare användningen av deras inlägg för utskrift, sändning, reklam och reklamändamål, inklusive men inte begränsat till promotorns och thePromoter Prize Partners hemsida utan ersättning, och håller med om att promotorns prispartner kommer att äger alla immateriella rättigheter, inklusive upphovsrätt, i sådant material. Det är ett villkor att acceptera något pris som vinnaren erkänner att arrangören och promotorprispartnerna förvärvar posten för användning för kommersiella ändamål och förbinder sig att inte motsätta sig någon sådan användning utifrån moralisk rättighet.

21. Om den här tävlingen inte av någon anledning kan köra som planerat, oavsett orsak av infektion med datavirus, fel på mobiltelefoner, raderad linje, fel, manipulering, obehörigt ingripande, bedrägeri, tekniska fel eller någon annan orsak som inte kontrolleras av Arrangören som korrumperar eller påverkar konkurrensens administration, säkerhet, rättvisa eller integritet, förbehåller sig arrangören rätten att själv välja, (med förbehåll för någon skriftlig riktning från en relevant reglerande myndighet), att säga upp, avsluta, ändra eller avbryta tävlingen. Arrangören kan efter eget gottfinnande diskvalificera en person som tampar med inlösenprocessen.

22. Anmälningar anses vara mottagna vid mottagningstidpunkten i promotorns databas via Facebook-postmekanismen. Arrangören är inte ansvarig för mottagandet av felaktiga, felaktiga ofullständiga uppgifter som orsakats av en aktör eller förekommande underleverans. Arrangören är inte ansvarig för några problem eller tekniska fel i telefon-, telefon- eller datornätverk eller linjer, servrar eller telefon- eller internetleverantörer, trafikstockningar i telefon- eller datornätverk eller någon kombination av dessa, inklusive eventuella skador eller skador till deltagare eller någon annan persons telefon eller dator relaterad till eller som följer av deltagande eller sändning eller mottagande av kommunikation eller material i denna tävling.

23. Denna tävling drivs enbart av ThePromoter, Cherub Baby och är inte i någon mån ansluten eller hanterad av anyPromoter Prize Partners (Babyhood Australia, The Gro Company, Snazzy Baby andLittle Innoscents), Woobox eller Facebook. Allt ansvar (som beskrivs ovan) ligger hos promotorn och deltagaren.

24. Promoter är Liquid Digital Solutions trading som Cherub Baby ofPO Box 2509, Rowville VIC 3178.

Håll dig uppdaterad!