it.medadvice.net slot up
kids
it.medadvice.net slot up

Vår Historia

DET ÄR DET VI GÖR

Att varje dag se efter de små speciela keruberna i världen är vad som får oss att fortsätta.Vårt fokus ligger på de små saker som får en stor betydelse. Laga hälsosamt, äta ren och färsk mat, samt göra detta utan stress och kladd på kort tid.

Att hitta fram till lösningarna är vad som får oss att fortsätta. Som till exempel skapa en flaskabehållare som ändrar färg om mjölken är för varm för att drickas. Bara dra den över vår glasflaska, som är mer än bara en glasflaska, den patenterade designen gör den till den mestkrosssäkra flaskan på marknaden, gjord för att hålla. Allt eftersom din bebis växer så växer även flaskan för att sedan konvertera till en sugkopp eller en sugrörskopp och till sist till en matbehållare för de lite äldre barnen att ha framöver.

Och så finns vårt världsberömda system för att mata med färsk mat. Den enkla lösningen för att förvara, frysa, och värma hemmagjord babymat.

Och självklart är alla BPA-, PVC- och ftalatfria. Rena, miljövänliga och kemikaliefria.

Vi gör allt vi kan för att ge din lilla kerub den bästa starten i livet.

Säkerhet

Säkerhet är vår främsta prioritet på Cherub Baby. Hela vårt sortiment av flaskor, flasknappar,bröstmjölkspåsar, steriliseringspåsar och alla tillbehör som kommer i direktkontakt med bröstmjölk, välling eller babymat är fria från BPA, bly, nitrosaminer, ftalater och PVC. Vi följer och stödjer medicinska- och vetenskapliga studier som säger att BPA bidrar till hälsoproblem senare i livet och att speciellt bebisar och småbarn ska skyddas från dessa skadliga ämnen.

Vi har också utvecklat produkter som hjälper till att skydda bebisen från andra faror och risker. Vår glasflaska som ändrar färg består av en silikonbehållare som byter färg om flaskan överstiger 42°C för att ge den lilla extra säkerheten. Vi har även tagit fram steriliseringspåsar spom kan användas i mikrovågsugn så att steriliseringen av skadliga bakterier blir enklare. Med vår digitala öron- och panntermometer mäter du enkelt barnets temperatur och får snabbt veta om det skulle vara några problem. Dessa produkter är bara några exempel från Cherub Baby-sortimentet som gör livet med bebisen enklare och säkrare.

ear thermometer
baby boy

Innovationer

Ett sak som gör att Cherub Abby sticker ut bland våra konkurenter är vår djupt rotade tro på att innovationer kan skapa bättre, säkrare och mer användningvänliga produkter. Vår inställning till design har skapat den återanvändningbara
Click-n-Go flaskvärmaren som använder
sig av en speciel gel som värmer upp sig själv via en kemisk reaktion, vilket tillåter dig att värma en nappflaska vart du än är. Vår Colour Change glasflaska kombinerar ett färggrant silikonhandtag med en temeraturindikator för att enkelt kunna avgöra vad innehållet har för temperatur. Innovation har skapat några av de mest intressanta och populära produkterna på marknaden och vi strävar koninuerligt för att erbjuda säkrare, mer användbara och bättre produkter.

Värde

Vi på Cherub Baby förstår att det ibland kan bli kostsamt att ha en baby, men att några produkter ändå är essentiella. Vi anstränger oss därför till att erbjuda produkter av hög kvalité till ett bra pris. Våra produkter möter, och ofta överstiger, standardkraven på utmärkande kvalitét. Vi har på så vis lyckats med att bygga upp en stabil kundbas som har gjort vårt företag till ett av Australiens favoritmärken för baby.

Vi designar även våra produkter så att det skall utmärka sig från andra märken. Vi vill ge dig de bästa möjliga produkterna för att göra ditt liv lite enklare!

spouts in action