Har du en fråga?

Leta efter svaret bland våra vanligaste frågor!

Kan du inte hitta svaret på det du undrar? Ställ din fråga här.

Är alla produkter från Cherub Baby BPAfria?

Ja alla komponenter som kommer i direkt kontakt med bröstmjölk, formel eller barnmat är BPA Free som inkluderar våra flaskor, spenar och bröstmjölk. När det gäller BPA är det mycket viktigt att komma ihåg att BPA endast kan läcka in i någon röra mat eller vätska när plastbehållaren som innehåller mat / vätska uppvärms till höga temperaturer vilket gör det osäkert för din baby att konsumera.

Observera att oroen om BPA endast omger mjölk- / livsmedelsförvaringsbehållarna, eftersom det bara är mjölk / matbehållare som kommer i direkt kontakt med plastenheten medan den värms upp. På något annat sätt kan en plast som innehåller BPA vara någon skada för din baby alls.

Finns det någon garanti på Cherub Baby-produkterna?

Ja, alla Cherub Baby produkter kommer med 12 månaders garanti från inköpsdatumet för fullständig sinnesro. Garantin täcker mekaniska och / eller materialfel och täcker inte normalt slitage eller felaktig användning av produkten. Vi kommer att reparera eller byta ut delar eller produkter utan kostnad för reservdelar eller arbete efter eget gottfinnande. Kontakta oss bara för att göra en garantianspråk och vi tar hand om resten.

Är Cherub Baby ett australiensiskt märke? Var är produkterna tillverkade?

Cherub Baby är ett stolt 100% australiskt ägt och drivet oberoende företag som levererar växande familjer med babyhälsovårdsprodukter i över 6 år.

Vårt varumärke växer fortfarande och i detta skede är det inte lönsamt för oss att tillverka våra produkter inom landet, men alla produkter i vårt sortiment är utformade enligt våra specifikationer i Australien och tillverkas i Korea, Kina och Taiwan.

Är Cherub flasknapp kompatibel med den breda Medela?

Ja Cherub Baby-spenen är kompatibla med flaskor från de flesta stora märkena, inklusive Medela och Ameda.

Var kan jag köpa produkter från Cherub Baby?

Ja absolut!
Skönheten i Cherub Baby-sortimentet är att vi inte tvingar dig att vara låsta in för att köpa våra produkter som vi vet när du försöker oss att du kommer att vilja komma tillbaka till oss igen. Plus om du redan har ett annat märke av produkt kan du fortfarande köpa från oss och veta att det kommer att vara kompatibelt.

Alla våra bröstpumpar levereras med flaskadaptrar, så att om du redan har stående eller bred nackflaskor från olika märken, kommer de att vara kompatibla med våra bröstpumpar och vice versa.
På samma sätt med våra sterilisatorer och flaskvärmare som är utformade för att passa flaskor från andra stora märken och våra standard- och bred halsflaskor och spenar är kompatibla med standard och bred nackflaskor och spenar från de flesta större märken som finns tillgängliga på marknaden idag.

Är produkterna från Cherub Baby kompatibla med produkter från andra märken med babyprodukter?

Våra välskötta barnfoderprodukter är tillgängliga för inköp via detaljhandel och onlinebutiker i Australien och utomlands. Besök vår avsnitt “Var du kan köpa” för att hitta en Cherub Baby-återförsäljare i närheten av dig.

Håll dig uppdaterad!