Mediapaket

Här finner du länkar till nedladdningsbar produktinformation från Cherub Baby samt bilder som du kan publicera på din hemsida
Vänligen källhänvisa till Cherub Baby om du använder bilderna.

Vem är Cherub Baby?

Cherub Baby är ett av Australiens favoritmärken när det kommer till matning och har erbjudit säkra och innovativa produkter till våra högt värderade kunder över hela världen i över tio år.
Exempelvis har vi vår nappflaska i glas med ett silikonskydd som ändrar färg (blir vit) om mjölken i flaskan är för varm för att matas med. Flaskan har även en patenterad stötdämpande teknologi som skyddar den vid smällar och stötar.

Cherub Baby nappflaskan kan anpassas allt eftersom barnet växer. Flaskan kan lätt förvandlas till en sugkopp eller en sugrörskopp med hjälp av olika anpassningspaket som går att köpa separat. Du behöver aldrig köpa en helt ny kopp och sparar därmed pengar.

Här på Cherub Baby är säkerhet vår högsta prioritet, därför är våra produkter gjorda i material som är fria från giftiga kemikalier så som BPA och Fltater. Allt har blivit testat för att uppnå säkerhetsstandard i både Australien, USA och Europa och har testats i tyska, engelska och franska testlaboratorier.

Med säkerhet i åtanken har vi introducerat innovativa teknologier. I många av våra produkter, t.ex. bröstmjölkspåsar, matpåse-skedar samt nappflaskor, finns det indikatorer som ändrar färg vid hög temperatur, allt för att bebisen inte ska bränna sig.

En hälsosam bebis är en glad bebis. Därför har vi tagit fram vårt Fresh Food Feeding system för att uppmuntra föräldrar till att tillaga sin egen babymat som ett alternativ till att köpa processerad mat på burk som ibland innehåller konserveringsämnen och tillagt socker.

Fresh Food Feeding systemet är en lösning från början till slut för att skapa, förvara, värma och servera hemmalagad babymat. Tillaga hälsosamma råa ingridienser med Cherub Baby Steamer Blender som bibehåller näring och vitaminer samtidigt som den ångar och mixar till en konsistens som din baby trivs med. Häll den färdiga babymaten i våra babymatspåsar för enkel förvaring, antingen i kyl eller frys. Nästa gång är det bara att tina och värma påsen med vår on-the-go värmande gel som man enkelt virar runt matpåsen, klickar på en disk, och snabbt värms maten upp. PErfekt för när man är ute på språng!

Slutligen när babyn är redo att matas så skruva enkelt på On-the-go Food Pouch matsked eller pip och mata direkt från påsen. Inget kladd, ingen stress och det är så enkelt!

Inte konstigt att Cherub Baby märkessortiment har vunnit över 30 internationella utmärkelser, inkluderat årets produkt i Australien (My Child Awards), årets produkt i USA(Creative Child Awards) samt blivit finalist i tyska Kind und Jugend Innovation Award och så mycket mer(https://www.cherubbaby.se/awards)!

När du köper Cherub Baby så är du garanterad att ha köpt det bästa för din baby.

Nedanför finner du länkar till nedladdningsbar produktinformation från Cherub Baby samt bilder som du kan publicera på din hemsida

För fler frågor angående press- och media, vänligen kontakta oss så att din fråga kan dirigeras till rätt avdelning.

Cherub Baby mediapaket

Ladda ner mediapaket

Cherub baby bilder

Klicka på bilderna nedanför för att se och ladda ner både produkter och bilder.

Nappflaskor i glas

Sugkoppar

Sugrörskoppar

Tilläggspaket för sugkopp

Tillägspaket för sugrörskoppar

"Klicka och sug" universallock

Termometrar

Flaskvärmare

Matpåsevärmare

Matpåse

Matpåseskedar

Matpåsepipar

Matning med färsk mat

Frys och tryck-påsar

Bröstmjölkspåsar

Ångkokare- och mixer

Flasknappar

Lock för resor

Logotyp

Utmärkelser